Werken bij Smitshoek

De kracht van samen groeien!

CBS Smitshoek

Wij zijn basisschool Smitshoek, een sfeervolle christelijke basisschool met een kleine 1000 leerlingen en ongeveer 100 medewerkers. De klassen zitten verspreid over drie locaties in de wijk Carnisselande te Barendrecht. Wij behoren tot één van de grootste basisscholen van Nederland, maar door onze drie locaties en units op ons grootste gebouw, lukt het ons om leerkrachten, leerlingen en ouders een gevoel van kleinschaligheid te geven.

Wij zien onszelf als: Een grote, goed gestructureerde en georganiseerde school, waarin enthousiaste en betrokken leerkrachten eigentijds onderwijs verzorgen voor leerlingen die met plezier naar school komen. Waar met veel inzet en enthousiasme ingespeeld wordt op de ontwikkelingen in de samenleving en het onderwijs.

Op CBS Smitshoek maak je een goede start: Naast leerprestaties vinden we het vanuit onze open christelijke indentiteit belangrijk, dat we elkaar ruimte geven, elkaar waarderen en respecteren. Op onze school kom je met plezier, word je nieuwsgierig, leer je vrienden maken, problemen oplossen, je talenten ontwikkelen en krijg je zelfvertrouwen.

Website Vacatures op Smitshoek

Onze locaties

Klik op de locatie voor meer informatie.